50-årsfest i Ängelholm

Vilken fantastisk kväll på Havsbadskjollan i Ängelholm för att fira Björns 50-årsdag! Överraskningsfesten var verkligen klockren, med härlig stämning och glada människor trots sviktande väder. Jag körde mitt populära Live Looping Quiz (varianten med bollar istället för telefoner). Där fick jag lära mig att ”Lisa-Nilsson” absolut funkar som förnamn.

Efter Quiz och mat blev det helt oväntat fullt ös på dansgolvet så jag fick planera om lite snabbt i låtlistan undertiden jag spelade. Höjdpunkten för kvällen? Förutom att det blev tåg som körde många bonusvarv så ville ägaren till stället boka mig till nästa säsong. Nu njuter vi först av denna sommaren och hoppas att vädret snart blir varmare igen!

Stort grattis igen till Björn och ett fyrfaldigt leve!

Foto: Louise Modig