Vackert Bröllop i Krapperup (video)

Solen lyste mellan varven och mycket känslor fanns tydligt i luften. Skulle vädret hålla? Ceremonin ägde rum i parken på vackra Krapperups slott, och festen fortsatte sedan på Strand Hotell i Arild. Vädret höll under vigseln där jag framförde två sånger. En akustisk tolkning, med influenser från Bon Iver, av låten ”500 miles” med The Proclaimers, samt låten ”Jag utan dig” med Håkan Hellström. Den första låten finns att lyssna på i videon nedan.

Efter vigseln packade jag snabbt ihop och körde till Arild där gästerna anlände bara en kvart efter mig. Som tur var hade jag riggat där tidigare på dagen och var redo att spela direkt. Det blev ett tiotal låtar utomhus när gästerna minglade i duggregnet, innan regnet brakade loss totalt och alla fick söka skydd inomhus. Brudparet dansade sist in på hotellet med leenden uppe vid öronen till en loop-mashup mellan Bob Marley – Jammin och Peps Persson – Oh boy (vilket vackert väder). Underbart att se 💗

Regn på bröllop betyder ju tur och när jag packat ihop och körde hem möttes jag dessutom av en stor regnbåge som träffade rakt på Strand Hotell. 🌈

Foto Roger Neumann
Foto Roger Neumann
Foto Pontus Ekeroth
Musik & bildspel André Rehnström, foto Pontus Ekeroth