Underhållning och musik på lägerskola

Jag hade äran att spela på Bolmsjö lägergård utanför Ljungby för ett par skolklasser från Ramlösa i Helsingborg. Det blev en minnesvärd kväll med fantastiskt väder fylld med musik och underhållning. Under spelningen genomförde jag mitt Live Looping Quiz med en twist – vi använde bollar för att svara på frågorna. Trots att lärarna visade framfötterna och tog hem segern, blev det en rolig kväll för alla inblandade.

Ett önskemål från skolklassen var att få höra HIF-låten ”På Gator Röda och Blå”, och självklart spelade jag den. Det var fantastiskt att se barnen ställa sig upp och sjunga och gunga med till låten. Det är alltid speciellt när musik skapar glädje och engagemang.

Tack till alla inblandade som gjorde kvällen speciell, och speciellt tack till Maria Albjär och Aida Winnerström för rekommendationen att anlita mig.

Foto: Gustav Enoksson