Toastmaster sjöng andrastämma (video)

Jag hade förmånen att vara en del av Mia och Davids fina bröllop nyligen på Weinbergs hotel utanför Trelleborg. I strålande sol spelade jag lite olika covers med en mjuk och jazzig ton till minglet och bidrog till att skapa en avslappnad och kärleksfull atmosfär.

Under middagen genomförde jag mitt Live Looping Quiz som gav gästerna en rolig och engagerande stund med mycket rörelse. Direkt efter middagen blev det en överraskning som toastmadame Anna beställt, jag framförde min tolkning av ”500 Miles” som deras ”första dans” och sjöng tillsammans med Anna, se video! Det var en magisk stund där musiken förenade oss alla och skapade ett minne för brudparet som de kommer bära med sig genom livet.

Jag vill önska ett stort grattis till Mia och David på deras speciella dag. Tack för att jag fick vara en del av er bröllopsfest och för att jag fick dela min musik med er och era nära och kära. Det var en ära och jag önskar er all lycka i framtiden!

Tack också till fotograf Johan Lilja för fina bilder och gött häng i pauserna!

Foto: Johan Lilja, underhållning och quiz undermiddagen