Singel release 31/3

Den 31/3 släpps min singel ”Höganäs” på alla plattformar och samma dag uppträder jag med premiärspelning av låten på Stora Scen i Blå Hallen, Höganäs under eventet ”Hela Höganäs på riktigt”. Fantastiskt roligt detta, och jag ser verkligen fram emot att dela låten med er. Låten är inspelad, mixad och producerad i Helsingborg av Jocke Pettersson – en otroligt duktig musiker som jobbat med artister som Maja Gullstrand, Jay Smith och Marie Fredriksson. Såklart kunde jag inte låta bli att fråga Bosse Lindberg, känd från grupperna Von Gam och Waaa, om han kunde lägga en fin basgång på låten. Självklart ville han det och som vanligt blev det magiskt. Jag är så tacksam för att vara omgiven av så fantastiskt duktiga och härliga människor just nu.

Helsingborgs Dagblad fick en förhandslyssning och valde att skriva en fin artikel. Jag hoppas såklart att låten kommer spelas mycket i sommar och att den hamnar runt om på spellistor i olika sammanhang.

Länk till HD:s artikel: https://www.hd.se/2022-03-18/overtalade-frun-att-flytta-till-kullabygden–tjatet-blev-till-lat

Länk till pre-save av låten: https://share.amuse.io/track/andre-rehnstrom-hoganas