Magiskt bröllop på Kullahalvön

Vilken fantastisk dag på Bläsinge Gård utanför Jonstorp! Strålande väder och perfekt temperatur satte tonen för detta vackra bröllop. Utöver min spelning så ansvarade för ljud och teknik på tre olika platser: vigselplatsen, mingelplatsen, och vid festen/middagen. Skönt att ha någon på plats som säkerställer att all teknik flödar och låter bra för alla överallt.

Under minglet utomhus bjöd jag på låtar med en jazzig touch, och det blev en skön bakgrund för gästerna som gungade med till musiken i sina samtal. Under middagen gjorde jag två inspel med allsång och ett fartfyllt quiz som livade upp stämningen ett par nivåer. Vid andra allsångslåten stod alla upp och dansade på stolarna och sjöng med – en syn att minnas!

Det mest värdefulla jag tar med mig var nog att jag på förhand blivit ombedd att spela min egen Höganäslåt när gästerna skulle sätta sig till bords. Att någon ville ha min låt på sin speciella dag värmde verkligen i hjärtat. Det blev därför en akustisk avskalad version av låten, dagen till ära.

Stort grattis till brudparet och tack fotograf Linda för bra bilder!

Foto: Linda Glimmenwall
Foto: Linda Glimmenwall