Adecco intog Yoko Dinner Club i Helsingborg

Adecco firade sitt 25-årsjubileum på Yoko Dinner Club i Helsingborg och det blev en härlig kväll full av musik, mingel och festande. Jag hade äran att delta som musiker och bjöd på en spännande upplevelse för gästerna genom min konstform, Live Looping.

Under minglet fick gästerna chansen att testa sin musikaliska kunskap och samtidigt lära känna varandra bättre i mitt Live Looping Quiz. Atmosfären var ljus och glad, och det var härligt att se alla gäster njuta och ha kul tillsammans.

Jag är tacksam för att jag fick vara en del av Adeccos jubileum och jag hoppas att alla fick en minnesvärd upplevelse. Tack till Adecco som gjorde detta till en oförglömlig kväll och grattis till ”Champange Ladies” som tog hem vinsten och får komma tillbaka för lunch på Yoko en annan dag.

Foto: Victoria Eriksson, Adecco
Foto: Victoria Eriksson, Adecco