40 års fest och frieri

Jag hade äran att underhålla vid en minnesvärd 40-årsfest för två jubilarer nyligen. Stämningen var elektrisk från början till slut och det blev verkligen en oförglömlig kväll.

Jag satte tonen med allsång under middagen, vilket skapade en en skön stämning redan från start. Toastmastern passade på att gå runt med en extra mic i rummet så att fler fick sin ljuva stämma hörd. Till efterrätten genomförde jag mitt Live Looping Quiz som verkligen fick gästerna engagerade. MEN kvällens överraskning var ännu större när den ena jubilarens pojkvän friade och jag fick äran att ackompanjera det ögonblicket med en fin kärleksfull låt.

Efter den rörande stunden övergick festen till dansgolv där jag bytte till mer uptempo låtar för att hålla stämningen på topp natten lång.

Tack till jubilarerna och alla gäster som gjorde denna fest så speciell!