Julfest på festlokal i Helsingborg

En Av Helsingborgs bästa festlokaler är definitivt festvåningen på Restaurang Creo. Mitt i smeten ligger denna pärla som passar ganska stora sällskap. Ikväll var det Develcon som körde sitt årliga julbord. Tredje året som jag fick äran att spela för dem. Uppskattar verkligen när kunder kommer tillbaka.

Något jag också uppskattar är när restaurangen bjuder på mat, det gör det lättare att leverera en bra performance. Och vilken mat sedan. Riktigt vällagad julmat. Bra jobbat köket på Creo.

Jag körde Live Looping covers till middagen och höll även i snapsvisorna i vanlig ordning. Lagom till att gottebordet började gå mot sitt slut ökade vi ljudnivån och höjde partystämningen i lokalen. Festen fortsatte sedan långt efter att jag lämnat.

Uppslukad av kvällen missade jag såklart att ta bilder och det enda som lyckades fastna på bild var maten. Bra tips är att alltid se till att musiker inte spelar på fastande mage.

Tack för en lyckad kväll!