Releasefesten på Galleri Viken

Atmosfären var fylld av värme och förväntan när det var dags för releasefest på Galleri Viken. Bubbel och snittar cirkulerade bland gästerna och jag passade på att mingla runt bland nya och gamla vänner. Så fantastiskt kul att kunna samla så många från olika tidsepoker i livet, och vilken härlig stämning det blev! Jag är så otroligt tacksam för att ni kom!

Vi firade släppet av min nya låt ”Mitt andra hem på Grähsa brygga” samt 100 genomförda spelningar sedan starten 2019. Efter en stunds minglande ställde jag mig på scen. Jag spelade fyra låtar kvällen till ära, först Höganäslåten akustiskt, följt av en akustisk version av nya låten. Därefter välkomnade jag Anna upp på scen för att köra en duett på min tolkning av 500 miles med Proclaimers. Avslutade gjorde jag med nya låten som den låter på Spotify.

Det blev en väldigt lyckad tillställning som fortsatte med bastubad i ”mitt andra hem” på Grähsa Brygga följt av middag på Mavi. Vi var några tappra själar som fortsatte hela vägen in på småtimmarna och avslutade i en sjöbod som var inredd som en mysig bodega. Riktigt trevlig kväll med många intryck!

Tack alla som kom och tack Galleri Viken för att ni öppnade upp er oas för mig mitt i vintern. Nedan följer ett bildspel från kvällen på Youtube.

Har du missat låten så lyssna på Spotify och lägg gärna till den i din spellista.

Foto: Fredrik Walderyd