Magisk vigsel på Kullaberg

Idag hade jag äran att spela på en otroligt vacker vigsel ute på Kullaberg, precis norr om Ransvik på en klippa. Med klarblå himmel och perfekt väder blev det en minnesvärd upplevelse för det lilla, intima sällskapet på cirka 15 gäster.

Brudparet gjorde sin entré till en instrumental version av The Beatles klassiker ”Here Comes the Sun”. Mitt solonummer, Tracy Chapmans ”The Promise”, följdes av avslutningslåten ”Det smartaste jag gjort” av Bo Kaspers Orkester. Att spela dessa låtar ute i naturen, med havet som bakgrund, var verkligen något speciellt.

Tack vare min batteridrivna rigg och högtalare kunde vi lösa detta unika framträdande utan problem. Att köra live-musik i avlägsna och natursköna miljöer ger verkligen ett extra dimension och något jag gärna vill göra mer av.

En stor eloge och tack till brudparet för en underbar dag och för att ni valde just denna plats för er vigsel. Denna spelning kommer jag bära med mig länge!