Frukost i Helsingborg

Klockan är 06:00 när jag slänger in guran i bilen och stänger luckan. Rullar ut på vägen och på med hög musik. Det är dags att värma upp rösten inför morgonens spelning på MiH:s frukost. Jag lyssnar på min låt på repeat hela vägen in till Helsingborg och sjunger med efter bästa förmåga så att rösten sakta vaknar till liv.

Destinationen är Clarion Sea U för att spela min kommande singel för ett gäng morgonpigga deltagare.

Spelningen gick fint trots den tidiga timmen, och mottagandet av låten var mycket bra. Efteråt kom det fram en från publiken som bodde i Viken och det var lite extra kul när hon kände stolthet över att Viken nu får en egen låt. Vi närmar oss 10 november och släpp! Ser fram emot att äntligen få dela med mig av nya låten!

Foto: Carl-Fredrik Malmgren, Fremlab