Deep Studios avslutade året på Hamnplan 9

Jag fick den stora äran att spela på Hamnplan 9 tillsammans med mitt one man band och live looping-setup. Jag hade blivit bokad av en byrå som ville ha levande musik och aktivitet till julfesten.

När jag kom dit möttes jag av ett väldigt glatt gäng medarbetare som verkade vara väldigt taggade på att fira jul tillsammans. Atmosfären på Hamnplan 9 är verkligen fantastisk och det kändes nästan som att komma hem i någons vardagsrum. Deep bjöd även in mig i gemenskapen att äta med gänget och njuta av god mat från Hamnplans kök.

Under kvällen spelade jag en mix av klassiska covers med juliga inslag samt ett Live Looping Quiz efter middagen.

Sammantaget var det en riktigt härlig kväll. Kul att spela på Hamnplan 9, och hoppas verkligen att jag får träffa det här glada gänget igen. Ett stort tack till Deep som bokade mig – ni gjorde verkligen kvällen till en minnesvärd upplevelse!