40 års fest på Strandhotellet i Mellbystrand

Jag hade äran att spela på en riktigt härlig 40-års fest på Strandhotellet i Mellbystrand. Började spela precis när efterrätten dukades in och bjöd på en variant av mitt Live Looping Quiz som skapade rörelse i rummet med både bollar och spring. Det var så kul att se hur alla gäster sprang upp och ner mellan borden för att samla in poäng och tävla mot varandra. Det blev en riktigt härlig stämning och jag kände mig verkligen som en del av festen.

När quizet var över, drog dansgolvet igång och vi fortsatte festa natten lång. Jag spelade en blandning av gamla och nya hits, och dansgolvet var fullt med glada och dansanta gäster.

Tack till Henrik och alla hans gäster för en fantastisk kväll på Strandhotellet. Så tacksam över att jag fick vara en del av den.

Foto: Philip Hansson