Quiz och Glädje på Château de Forêt

När julen närmar sig och företagseventen tar fart, fann jag mig själv på det anrika Château de Forêt i Helsingborg. Det var ett gott gäng från Tress Sport & Lek som skulle fira in julen. Kvällen började med skön musik till middagens lugna stämning. Min förkylning jag dragit på mig under veckan utmanade min röst, men som alltid, the show must go on.

Efter middagen tog energin en vändning. Mitt Live Looping Quiz drog igång och rummet fylldes med skratt, bollar i luften och folk som sprang omkring i extas. Ett speciellt ögonblick var när en av deltagarna, i full iver, skrek ”Ed Sheeran” som svar när jag frågade om titeln på en svensk låt. Denna roliga miss blev kvällens löpande skämt, en påminnelse om hur musik och humor kan förena oss.

Trots min förkylning blev kvällen på Château de Forêt en jag sent kommer glömma. Extra tack till bästa personalen som försåg mig med varmt te med honung i pauserna.

Foto: Lånat från highfiveskane.se