Release x3 under ”Hela Höganäs på riktigt”

Äntligen är låten ”Höganäs” ute i etern och finns där musik finns! Nu när dammet lagt sig från helgen och strålkastarna har slocknat för den här gången är det skönt med lite reflektion. Jag är så extremt glad och tacksam över den fina respons låten fått bara efter ett par dagar. Stort tack till alla som lyssnar och hör av sig. Alla glada tillrop, fina kommentarer, i både sociala medier samt tidningar och radio. Så himla kul verkligen.

I samband med låtsläppet fick jag äran att framföra låten i dagarna tre på stora scen under eventet ”Hela Höganäs på riktigt” i vackra Blå Hallen. Höganäs Kommun passade även på att klippa ihop en härlig musikvideo som också släpptes under eventet.

Jag vill passa på att åter igen rikta ett stort tack till alla som hjälpt till att göra detta möjligt på olika sätt. Musiker, producenter, kontakter och gänget på Höganäs kommun såklart. Ni vet vilka ni är.

Vi ses snart igen!

Låten hittar du på samtliga streamingtjänster: https://ffm.to/hoganas.OWE

Övrigt om låten:
Intervju i P4: https://sverigesradio.se/artikel/i-hoganas-har-vi-det-bra
Artikel i Helsingborgs Dagblad: https://www.hd.se/2022-03-18/overtalade-frun-att-flytta-till-kullabygden–tjatet-blev-till-lat
Artikel 2 i Helsingborgs Dagblad: https://www.hd.se/2022-03-31/besokssucce-forsta-dagen-pa-hela-hoganas-pa-riktigt

Foto: Höganäs Kommun
Foto: Omslagsbild