Digital AW med Musikquiz


”Att göra saker annorlunda är otroligt viktigt om man vill få ett annorlunda resultat. Igår testade vi i mitt team en annorlunda AW, det blev bättre än förväntat, kan verkligen rekommendera Så ska det loopa. Sjukt kul teamaktivitet.”
Martin Schneider – Privatmarknadschef Trygg Hansa


”Så ska det loopa” är en digital musiktävling med trubadur och livelooping på nära håll. Tävlingen passar utmärkt som inslag på en Digital AW eller Digital Kickoff, när du vill krydda er digitala tillvaro och öka energinivån i teamet.

Detta är en interaktiv lagtävling där deltagarna får svara på kluriga frågor i ett digitalt musikquiz och utsättas för interaktiva men lättsamma teamövningar som lockar till skratt. Allt ackompanjerat med gitarr, sång, livelooping samt mycket energi och glädje.

Det är kul att prata och skoja med er, så på med mic och kamera. Jag bjuder in till dialog och delaktighet med alla involverade.

Upplevelsen levereras genom Zoom med högsta ljudupplevelse ”Original sound on”. All utrustning kopplas in med mixerbord till datorn, vilket innebär högsta möjliga kvalitet. Det går t.ex. utmärkt att prata och diskutera även när musiken spelas.

Zoom är gratis och alla i teamet kan ansluta genom att ladda ner appen till sin dator eller mobila enhet. Instruktioner och möteslänk skickas ut i god tid före eventet.

Tid: Ca. 60-90 minuter
Plats: Zoom (https://zoom.us/)
Pris: Enligt offert
”André höll sitt musikquiz ”Så ska det loopa” för vår avdelning och det var mycket uppskattat av medarbetarna. Ett riktigt roligt och trevligt alternativ till AW under pandemin. Stort plus till André för hans kvaliteter som musiker, det bjöds verkligen på fin musik under quizzet. Vi är supernöjda!”
Charlott Sellberg – Universitetslektor, Avdelningschef Göteborgs Universitet


Vanliga frågor

Vi använder Teams på jobbet, kan vi inte köra där istället?
Tyvärr erbjuder inte Teams den ljudupplevelse som krävs för detta event. Zoom är gratis för alla deltagare och ni kommer få en länk till mötet precis som vanligt med medföljande instruktioner.

Vad krävs av den som ska vara med?
Kamera och mikrofon behövs för att deltagaren ska kunna vara med och tävla. Headset behövs också så att vi inte får rundgång. Bästa upplevelse uppnås med Zoom appen installerad på dator eller en mobil enhet. Zoom är gratis och ni kommer få en länk till mötet där ni ansluter.

|