Barncancerfonden Spin of Hope

På Mavi i Viken samlades ett gäng energiska cyklister efter att ha snurrat benen i ”Spin of Hope” till förmån för Barncancerfonden. Jag hade äran att förstärka stämningen på kvällens middag med liveframträdande, där gästerna kunde köpa önskelåtar.

Höjdpunkten? En spontan duett på ”Shallow” tillsammans med Isabel från publiken och en något oväntad, men generös, önskan av ”Bögarnas fel” som ensam drog in 2000 kr. I slutet av kvällen hade vi, endast genom önskelåtar, samlat in ytterligare 3200 kr!

Det var en kväll där musiken inte bara fyllde rummet utan också hjärtan, allt för en viktig kamp mot barncancer. En ideell insats på Mavi, där varje låt skänkte hopp.

Tack till Linda och Martina som anordnade tillställningen.

Foto: Isabel Nilsson

Överraskningsfest i Båstad

Ravinen vid Norrvikens Trädgårdar i Båstad var platsen för en överraskningsfest som ingen kommer glömma. I centrum stod en gammal kollega, nu femtio år ung, vars ankomst firades med en allsång framförd av mig tillsammans med alla gästerna.

Oh, Sara, kom ut i kväll
Vi väntar i hörnet vid Norrvikens trädgård
Oh Sara, vi vill att du förstår
Nu ska du firas, vår kärlek den består

Med endast 25 gäster i ett intimt och privat sällskap, skapades flera minnesvärda ögonblick. Bland annat ett tillfälle när jubilaren, under jubel från vännerna, steg fram för att loopa musik tillsammans med mig. Hon valde ut och bankade på olika instrument och plötsligt hade vi byggt upp en av hennes favoritlåtar. Därefter blev det en svängom med mannen som så fint ordnat hela festen.

Under kvällen spelade jag glada gung-vänliga toner till minglet och akustiska toner under middagen. Middagen rundades av med mitt signum, Live Looping Quiz. Vid tiotiden drog festen vidare till nästa ställe, men ekot av kvällens skratt och sång låg kvar länge mellan ravinens träd.

En kväll jag kommer minnas länge!

Digital AW med Lavendla – ”Så ska det loopa”

Firade in julen på ett härligt sätt med Lavendlas glada team, uppkopplade från olika delar av landet. Mitt koncept ”Så ska det loopa”, en interaktiv gameshow, fick sätta tonen för deras digitala julfest.

Kvällen var fylld med musik och aktivt deltagande. Gänget engagerades i att välja instrument och lösa musik- och julrelaterade quizfrågor. Stämningen var lättsam och glädjen smittsam när vi tillsammans skapade en musikalisk upplevelse över skärmarna.

Tack Lavendla för en minnesvärd kväll och för att ni visade att digitala möten fortfarande är ett alternativ att överväga för att bygga team och fira in julen tillsammans.

Foto: En stjärna som kom ihåg skärmdump-kommandot

Quiz och Glädje på Château de Forêt

När julen närmar sig och företagseventen tar fart, fann jag mig själv på det anrika Château de Forêt i Helsingborg. Det var ett gott gäng från Tress Sport & Lek som skulle fira in julen. Kvällen började med skön musik till middagens lugna stämning. Min förkylning jag dragit på mig under veckan utmanade min röst, men som alltid, the show must go on.

Efter middagen tog energin en vändning. Mitt Live Looping Quiz drog igång och rummet fylldes med skratt, bollar i luften och folk som sprang omkring i extas. Ett speciellt ögonblick var när en av deltagarna, i full iver, skrek ”Ed Sheeran” som svar när jag frågade om titeln på en svensk låt. Denna roliga miss blev kvällens löpande skämt, en påminnelse om hur musik och humor kan förena oss.

Trots min förkylning blev kvällen på Château de Forêt en jag sent kommer glömma. Extra tack till bästa personalen som försåg mig med varmt te med honung i pauserna.

Foto: Lånat från highfiveskane.se