Framtiden för Digital AW? Consortes visade vägen

Kommer Digitala AWs finnas kvar efter pandemin? Svaret slog mig verkligen ikväll när ett minst sagt livat gäng från herrklubben Consortes äntrade den digitala AW scenen. Vilken kväll det blev! Gott snack, högt till tak och en massa skratt och engagemang i tävlingen. Team Arnold Schwarzenegger visade vart skåpet ska stå och vann kvällen på utslagsfråga jublandes i takt med den artificiella applåden!

Unikt för kvällen var att några anslöt individuellt från Stockholm, några i grupp om två och en grupp om tre anslöt från Gotland. Det nya normala för digitala möten börjar alltså växa fram och jag tror definitivt på en form av hybridlösning framöver som förenar människor oavsett plats de befinner sig på. Det nya normala.

Kommer då Digitala AWs finnas kvar efter pandemin? Efter denna kväll är mitt svar definitivt JA, denna typ av ”umgänge” är här för att stanna som komplement när det geografiska avståndet ibland kan vara ett hinder. Vi kommer förmodligen också se en helt ny typ av underhållning växa fram där events både har streamad publik och live-publik på plats.

Tack för att jag fick hänga med er Consortes!

Bild lånad från Consortes hemsida
Bild lånad från Consortes hemsida