Marknadsföreningens hemliga gäst idag (video)

För ett halvår sedan fick jag frågan om jag kunde tänka mig att delta som hemlig gäst på Marknadsföreningens frukost i Helsingborg. En fråga som jag inte kunde tacka nej till. Som 20 åring drömde jag faktiskt om att stå på scen i just det sammanhanget, och idag var det alltså dags!

Jag körde ett mini-quiz med skönt gung och loopade för glatta livet. Stort grattis till Adecco Helsingborg som tog hem det fina priset, en Digital AW med ”Så ska det loopa”. Fick även chans att prata lite livelooping med Oliver i direktsändningen och berätta mer om vad det är för något. En sjukt bra morgon helt enkelt och mitt tidigaste gig på dygnet hittills.

Scenen var digital och i en studio såklart och det har ju sina fördelar att jag kan dela ett klipp därifrån med er.